top of page

Botox

Hos Grand Beauty foretager vi BOTOX og filler injektioner, som er elsket af mange for deres anti-aging effekt. Vi elsker dem også, da de kan give lidt ekstra fylde, hvor man måtte have behov for det, reducerer fine linjer og give et mere ungdommeligt look. Hvis du er i tvivl om, du skal vælge BOTOX eller filler, kan du læse mere om det nedenfor. Du er også meget velkommen til at ringe eller kigge forbi vores klink, hvor vores dygtige behandlere kan vejlede og give råd til, hvad du skal vælge for, at du opnår dit ønskede resultat. 

Botox indsprøjtning

BOTOX anvendes primært i ganske små mængder for at reducere rynker. Det er perfekt til at reducere mimiske linjer såsom pandelinjer eller rynker mellem brynene, som skyldes gentagne ansigtsbevægelser over tid. Når BOTOX injiceres i musklen i det ønskede område, afslappes musklerne, hvilket giver muskler og hud midlertidigt ro.

Effekten af BOTOX varer ca. 3 til 6 måneder. Herefter, er det nødvendigt at gentage  behandlingen. 

KONSULTATION:

 

Hvordan foregår en konsultationen hos os:

  1. Først og fremmest lytter vi til dine ønsker. 

  2. Vi vejleder dig omkring, hvad der skal til for at du opnår det resultat som du ønsker. 

  3. Vi vil derefter lave en vurdering og komme med en vurdering om hvad der skal til for at du kan opnå det ønskede resultat.

  4. Efter endt konsultation vil vi ligge en plan med henblik på din videre behandling.

  5. Under konsultationen vil vi også høre om andre forhold, fx medicin, allergi og sygdomme, som kan have betydning for din behandling.  Desuden vil du blive grundigt informeret om selve behandling og mulige bivirkninger.

Hvorfor får vi rynker

 

For de fleste mennesker kommer rynker med alderen. Nogle kan få rynker tidligere, da det kan være genetik. Nogle rynker burde man beholde fordi de kan have en hvis charme da de vidner om livet liv. Nogle rynker kan være meget dybe og samtidige får os til at se sure ud, og det er de rynker som vi hos Grand Beauty gerne vil hjælpe folk med at reducere eller fjerne med vores Botox eller Filler behandlinger. For os handler det om at behandle folk uden at man kan se at de er behandlet. 

For os er en god behandling en behandling hvor man se at der er sket noget men ikke ved hvad der er sket. Du ville se mere frisk ud, og se mindre sur ud, og dermed får en mere smuk og naturlig udseende. Være opgave er at give vores naturlig skønhed og fornyet energi.

FØR BEHANDLING MED BOTOX

 

Forud for din behandling med Botox skal du til en konsultation hos vores speciallæge i neurologi. Til konsultationen vil du blive undersøgt, og rådgivet om hvilket behandling du skal vælge. Du vil få skriftlig og mundtlig information omkring behandlingsmuligheder, metoder og mulige bivirkninger. Før vi udføre behandlingen med Botox, skal du have betænkningstid i mindst 48 timer fra endt konsultation, hvilket er lovpligtigt. Du kan booke tid til behandling efter endt konsultation. Har du muskel eller nervesygdomme, gravid eller ammer, kan du ikke blive behandlet med Botox hos os.

HVORDAN FOREGÅR EN BEHANDLING MED BOTOX?

 

Botox bruges til rynker som opstår ved at man bevæger ansigtet, også kaldet mimiske rynker. bekymringsrynke opstår ved at, man ser bekymret ud. Panderynke kommer når man løfter sine bryn. Smilerynker kommer når man smiler eller bruger sin mund. Det område som skal behandles bliver desinficeret, derefter injiceres Botox med en meget tynd nål ind i musklerne under huden. Botox afslapper musklerne og giver huden ro til at reparere og glatte rynken.

bottom of page