top of page

OM Grand Beauty

Grand Beauty er en luksuriøs skønhedsklink beliggende på Strandvejen 61, få meter fra Svanemøllen station. Vi tilbyder et bredt udvalg af de mest essentielle skønhedsbehandlinger samlet ét sted. Vores dygtige og imødekommende personale er klar til at hjælpe og vejlede dig, hvadend du ringer eller kommer forbi vores klink.

Grand Beauty - Kosmetolog - Skønhedsklinik på østerbro - Ansigtspleje

Alle er forskellige!

Hos Grand Beauty går vi op i, at have et bredt udvalg af behandlingsmuligheder og det bedste udstyr, for at give dig en førsteklasses oplevelse. Om du døjer med uren hud, har problematisk hårvækst eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælp dig. Vi kortlægger, hvilke behov du har, og lægger en plan for at opnå de bedste resultater.

 

Grand Beauty - Kosmetolog - Skønhedsklinik på østerbro - Professionel ansigtsbehandling

Saml dine skønheds­behandlinger ét sted

Grand Beauty har samlet alle de essentielle skønhedsbehandlinger ét sted; ansigtsbehandlinger, permanent  hårfjerning, frisør, negleteknikker, botox og filler. Vores behandlinger udføres af vores dygtige og veluddannede personale, så du kan trygt læne dig tilbage og slappe af.

Grand Beauty - Kosmetolog - Skønhedsklinik på østerbro - Rynkebehandling - Botox indsprøjtning

Fornyet energi

Vi elsker at forkæle vores kunder! Alle fortjener et afbræk fra hverdagen, hvor man kan slappe af og vælge sig selv. Vi giver dig en eksklusiv oplevelse til en overkommelig pris. Vi garanterer service og velværd i topklasse - vores mål er, at du går fra Grand Beauty med fornyet energi og et tilfredsstillende resultat. Vær den bedste udgave af dig selv både indeni og udenpå. Vi er klar til at byde dig velkommen, til din næste skønhedsbehandling.

 

Grand Beauty - Kosmetolog - Skønhedsklinik på østerbro
bottom of page