top of page

Permanent hårfjerning med SHR laser

Problemerne med kløe, røde knopper og indgroede hår..

Er du træt af skraber og rifter, indgroede hår og hudirritationer som følge af at skulle barbere sig i tide og utide. Vil du gerne slippe for smerten med voks eller epilering? Så er du kommet til det rette sted! Hos Grand Beauty har vi den bedste lasermaskine på markedet. At slippe for at døje med diverse gener, er dog langt fra de eneste fordele der er ved at få fjernet sine uønskede hår med laserbehandling. Ved hjælp af laserteknologi er det nemlig muligt at få den silkebløde og glatte hud, du ønsker dig, permanent. Lys og varme dræber hårsækkene derfor virker SHR (Super Hair Removal) permanent.

Hvad er SHR?

SHR-teknologien er den nyeste og mest innovative teknologi indenfor permanent hårfjerning med laser. SHR (Super Hair Removal), er en meget skånsom behandling for huden, hårsækkene i huden bliver ikke varmet op mere end højst unødvendigt – hvilket resultere i at behandlingen forbliver fuldstændig smertefri. Den kontrollerede opvarmning og den høje lysfrekvens som bliver anvendt gør det muligt for os at fjerne finere, lysere og røde hår.

Med SHR kan vi ligeledes behandle alle hudtyper og alle hårfarver i modsætning til IPL og Diode-lasere, hvor kravet er mørke hår og lys hud. Desuden vil det tage 10-15 behandlinger at opnå det bedste resultat med IPL og Diode-lasere, hvorimod det vil tage mellem 4-8 behandlinger med SHR.

SHR-teknologien sætter ingen grænser for hvad, der kan behandles. Dette er et stort skridt i modsætning til klassisk permanent hårfjerning, hvor en temperatur på 70 grader kunne pеfåre dig smerter under behandlingen, og de tidligere anvendte IPL- og Diode-lasere kun kunne behandle mørke hår. Der er således ingen risici og kun minimale bivirkninger forbundet med SHR-hårfjerning.

Inden og efter behandlingen 

Forud for din hårfjerningsbehandling er et vigtig, at du har barberet det område der skal behandles med laser. Du må ligeledes ikke have brugt pincet, epilator eller voks, da det er nødvendigt, at roden findes i folliklen. Du må ikke anvende selvbruner, solbade eller solaire 5 dage op til og efter behandlingen. Lyset fra laseren ledes ned gennem hårsækken og afgiver sin energi til pigmentet i håret og hårroden. Lysenergien omdannes til varme, som går ind og dræber hårsækken, uden at forårsage nogen form for smerte, så du kan trygt slappe af mens vi udfører behandlingen på dig. 

Du sagtens gå direkte på arbejde efter din laserbehandling. Det er dog normalt at opleve en smule rødme efter behandlingen, dette vil aftage hurtigt (ca 30min - 60 min), og du kan fortsætte dine daglige gøremål

Undgå direkte sollys på det behandlet område op til 5 dage efter behandlingen, og ellers altid anvend solcreme med høj faktor (30 eller 50) på det behandlede område, hvis du opholder dig i solen.

Permanent hårfjerning Østerbro - Permanent hårfjening Hellerup - Grand Beauty

Hvor mange behandlinger med laser skal der til?

Alt efter hvor meget hårvækst du har, er det nødvendigt at gentage behandlingen 6-8 gange med et behandlings interval på ca. 4-8 uger for at opnå det ønskede resultat. Hårene har nemlig forskellige vækstfaser og ikke alle hår er i vækst på samme tid, det er kun ca 20% af hårene der er aktive af gangen. 

Grundet hormonelle balance og hårvækst, kan antallet af behandlingerne variere fra person til person. Afhængigt af hvor på kroppen du ønsker behandling, kan behandlingsintervallet variere og spænder mellem 2-8 uger mellem hver behandling. 

Det er dog meget individuelt, og vi guider dig til den rette plan for at du kan blive hårfri. Du er velkommen til at kigge forbi vores klinik til en konsultation, og få en professionel vurdering fra vores kosmetiske sygeplejerske, om hvor mange behandlinger du kan forvente at skulle have for at blive hårfri. Vi glæder os til, at se dig i klinikken.

BEST SELLER-6.png
BEST SELLER.png
bottom of page