top of page

Filler

Hos Grand Beauty foretager vi filler-injektioner, som er elsket af mange for deres anti-aging effekt. Vi elsker dem også, da de kan give lidt ekstra fylde, hvor man måtte have behov for det, reducerer fine linjer og give et mere ungdommeligt look. Hvis du er i tvivl om, du skal vælge Botulinumtoksin eller filler, kan du læse mere om det nedenfor. Du er også meget velkommen til at ringe eller kigge forbi vores klink, hvor vores dygtige behandlere kan vejlede og give råd til, hvad du skal vælge for, at du opnår dit ønskede resultat. 

Ansigtspleje - Filler - Grand Beauty

Filler minder om Botulinumtoksin i måden din behandler injicerer små mængder af produktet i det specifikke område, du ønsker resultater. Forskellen er, at fillers består af primært vand og hyaluronsyre, som er en fugtgivende ingredienser, som allerede er i kroppen. Filler bruges, i modsætning til Botulinumtoksin, til at udfylde linjer og dermed give volume og udglatte statiske nye  linjer, som forbliver, selv når du ikke bevæger dit ansigt. Det bruges oftes til at skulpturere og forme læber og kinder, markering af kæbelinjen eller reducere rynker i panden eller ved munden. Filler kan også bruges til ikke-kirugisk næsekorrektion, så bump på næsen f.eks. udglattes.

Effekten vil typisk holde fra 6 måneder op til over et år. Holdbarheden afhænger af personen og det område, der er blevet behandlet.

Først afholdes en konsultation. Vores kosmetiske sygeplejerske lytter til dine ønsker og behov samt vejlede. Herefter lægger I en plan og gennemgår behandlingsforløb. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg hele vejen igennem

bottom of page